Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.
Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.
Denne oppskriften på den eksklusive franske sjokoladekaken gir deg noe ekstra godt. Saftig, med en herlig smak av mørk sjokolade.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Gjørmekake forbinder de fleste med noe annet, men det er det amerikanske navnet på denne type kake. Uansett navn, den skal være klissete.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne enkle ostekaken smaker fortreffelig med sitrongelé på toppen. Her er den enkle oppskriften
Små porsjonskaker blir mer og mer populære. Inni disse søte fristelsene skjuler det seg en vaniljemuffin som er blitt satt opp ned, delt i tre og fylt med mousse, krem og bringebær.
Nybakte blåbærmuffins er noe av det beste du kan servere i august. Har du blåbær i fryseren, kan du gjenskape stemningen også midtvinters.
Epler og vaniljekrem passer smaksmessig veldig godt sammen. Her i vår fylte eplekake får du begge deler. Kan det bli bedre?
Norske plommer er fantastisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten skal du bruke dem i en kake som denne.
Bærkake i liten langpanne er en lekkerbisken du må unne deg og vennene dine. Her har du oppskriften på en garantert suksess.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Fragilité er en myk marengsterte som sammen med blåbær- og bringebærmousse blir en uimotståelig sommerfavoritt.