Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Det er lett å lage kokksboller. Du får garantert suksess hos både store og små hvis du følger vår enkle oppskrift.
Dette er det store ultimate bløtkaka som alle elsker. Til konfirmasjon, bryllup, femti-sekstiårsdager osv. Den kan lage selv hvor du følger vår oppskrift.
En enkel og god kake som fylles rett før servering. Da holder bunnene seg sprø, den kan lages flere dager i forveien.
Det er enkelt å lage denne kaken. Og vi kan garantere at alle som får smake den vil se på deg som en ekte konditor.
Aprikosmarmeladen gir en ekstra god finish til denne epleterten som kan lages som porsjoner eller en stor kake.
I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle.
Få ting smaker så godt bakst som er hjemmelaget. Prøv denne plommekaken. Her er den enkle oppskriften som du får suksess med.
Du må ikke la tyttebærene stå urørt. De kan brukes til blant annet kaken tyttebærhjerte. Den blir garantert en suksess når du serverer den. Her er oppskriften.
Sjokolade og bringebær er en utrolig fin kombinasjon. Sjokoladekakene er litt "klissete" og er svært raske å lage. Serveres gjerne med en kremklatt til. Bruk gjerne frosne bringebær.
Denne solbærkaken må du bake. Den er enkel å få til. Solbærene gir en fyldig og frisk smak. Her er oppskriften.
Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve. Følg oppskriften og den kommer rett opp.