I denne oppskriften kan du bruke enten solbær eller blåbær.
I denne oppskriften kan du bruke enten solbær eller blåbær.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.
En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Smulrepai er en av de enkleste eplekakene å lage - og ikke minst sable godt.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.
En enkel og god kake som fylles rett før servering. Da holder bunnene seg sprø, den kan lages flere dager i forveien.
Smuldrepai er en rask måte å lage en deilig dessert av sommerens frukter, som her kirsebær eller moreller.
Rips passer perfekt i en lettlaget smuldrepai. Deilig som dessert med iskrem, pisket krem eller vaniljesaus.
Smuldrepai er en enklere variant av en pai, men smaker minst like godt. Varier den gjerne med andre bær og frukter.
Har du plommer enten i hagen eller kjøper de i butikken, ja da kan du bake denne deilige kaken.
Smak av timian og basilikum setter en ekstra spisse på denne høyt elskede kombinasjonen.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.
Denne franske klassikeren lages alltid søt og fylt med frukt. Nå som fruktsesongen er dominert av appelsin, er det et lett valg.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.