Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Hva er bedre til kaffen enn mørk nugat? Du behøver slettes ikke kjøpe den. Du lager dens selvfølgelig selv med denne oppskriften.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.
Sjokoladekarameller er skikkelig godt. På én time sitter du igjen med 40 Sjokoladekarameller med muscovadorørsukker hvis du følger denne oppskriften.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.
Påskeharene smaker best når marsipanen er laget fra bunnen, men du kan selvfølgelig bruke marsipan du finner i butikkhyllene.
Her skal du bruke både pinner og Colagodteri. Men først skal du lage deig og bake. Garantert suksess hos barna.
Med en liten kvern eller hurtigmikser lager du din egen knallgode marsipan i løpet av få minutter.
Klart du kan lage din egen konfekt. På en time har du konfektbiter med marsipan som alle vil elske. Her er oppskriften.
Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.
Lag juleknekk selv. Det er enkelt og de blir ekstra gode når du bruker kokos. Ikke spis opp alle, de er også en fin gave til familie og venner.
Denne oppskriften er komponert av kanskje Norges beste konditorer Sverre Sætre. Det kjenner du smaken når du har laget de.