Kun levende skjell skal brukes. De skjellene som gaper litt, vil lukke seg om du gir de et lite kakk. Tviler du så legg dem i vann. Kast de som ikke lukker seg
Kun levende skjell skal brukes. De skjellene som gaper litt, vil lukke seg om du gir de et lite kakk. Tviler du så legg dem i vann. Kast de som ikke lukker seg
Laks fra grillen blir spenstig med dette tilbehøret.
Med denne oppskriften er du sikret et godt inntak av både grønnsaker og fisk som torsk eller hyse.
Som carpaccio er tunfiskkjøttet ytterst godt. Til denne oppskriften kan du fint bruke hvalkjøtt.
Lag denne supre paellaen, og vi kan garantere at du ikke vil angre. Den inneholder så mye godt at du nesten kommer til å forspise deg. I alle fall kommer du til å lage den minst en gang til
Rødsei, eller som det også kalles gammelsaltet sei, er ikke en hvilken som helst salt fisk. Den store forskjellen og den som forklarer tilnavnet "rød" er selve tilberedningsprosessen.
Det tar lit tid å tilberede gravlaksen på denne måten, men vi kan love at det får du igjen for.
Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Inviter til selskap og server hummer naturell med loff, sitron og en syrlig en dressing av crème fraîche til.
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.
Slike munnfuller er vanedannende. De kan lages med alle typer fisk.
Når du skal dampe blåskjell må du prøve å bruke lyst øl i gryta. Det gir blåskjellene et ekstra like kick som du absolutt vil like.