Andre fiskeretter

oppskrifter.webp

Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 30 minutter

    Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi.

  • 45 minutter

    Lag en deilig røkelaksterrin og server på koldtbordet eller som forret.

  • 30 minutter

    En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker

  • 1 time 30 minutter

    En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.

  • 15 minutter

    Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett.

  • 1 time

    En herlig måte å tilberede breiflabben på som får frem den gode smaken. Oppskriften på marinaden får du med.

  • 30 minutter

    Tradisjonsretter har kommet til heder og verdighet igjen. By på en nydelig fiskefrikassé til middag. Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Disse krabbekakene smaker deilig også fordi du skal ha med laks- og torskefilet.

  • 15 minutter

    Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..

  • 20 minutter

    Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.

  • 15 minutter

    Maki sushi med laks, gressløk og ferskpresset sitron er en herlig kombinasjon av både farge og smak. Det er enkelt å lage, og ikke minst hyggelig å lage sammen med andre.

  • 30 minutter

  • 40 minutter

    Det er mye du kan bruke blåbær til. Du kan lage en blåbærpure med litchi- og kirsebærsalsa og ha til den marineterte laksen. Gir nye høyder for den deilige fisken.

  • 45 minutter

    Her får du oppskriften på hvordan du kan lage sashimien med kveite og tre spennende sauser. Røkelakssaus, uni og urtesaus og bitter melon og ingefærsaus gjør retten til en smaksopplevelse.

  • 15 minutter

    Her er oppskriften på herlige sushiruller som du enkelt lager selv. Med mango, augurk, wasabi og syltet ingefær i rullene blir alle garantert fornøyd rundt bordet.

  • 20 minutter

    Det er knapt noe som er så forfriskende og deilig som god sushi. Denne oppskriften må du bruke hendene og laks er med når du ruller.

  • 1 time

    I denne oppskriften får ishavsrøya smake på cognac. Deretter får den med seg morkler og mye annet godt før du legger den på tallerkenen.

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken