Bacalao på italiensk betyr masse gode smaker. Denne oppskriften er en tradisjon fra Liguria.
Bacalao på italiensk betyr masse gode smaker. Denne oppskriften er en tradisjon fra Liguria.
Her får du klippfisk med klar smak fra chili, men ikke som den sedvanlige bacalaoen.
Du kan bruke klippfisk til så mye mer enn bacalao. Denne oppskriften på klippfiskgryte kommer fra Liguria i Italia.
Klippfisk kan brukes til så mye mer enn Bacalao. Denne retten vil du garantert lage en gang til.
Denne retten heter Bolinhos de bacalhau i Portugal, der den kommer fra.Server gjerne med piri-piri-saus eller noen sitronbåter.
En lettlaget italienskinspirert rett med ris og klippfisk som er kokt på forhånd.
Kokt klippfisk og potet tilsmakt med hvitløk og god olivenolje er den enkle formularet for den klassiske franske retten brandade. Som kan lages på flere måter.
Tørrfisk som kokes i melk og fløte er veldig typisk for Nord-Italia. Den minner også om Mantecato.
Denne klassikeren fra Vicenza kombinerer tørrfisk med melk og ansjos.
Du skal legge klippfisk på grillen hvis du ikke har gjort det før.Vi garanterer deg at det vil du gjøre flere ganger for det kommer til å smake fantastisk. Følg den enkle oppskriften.