Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Blåskjell er en delikatesse som bare trenger få ingredienser for å skinne. God hvitvin i kjelen gjør det lille ekstra.
Her får du en blåskjellrett som du absolutt blir mett av. Du skal blant annet gi skjellene følge av bacon.
Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.
Det er ingen heksekunst å lage en deilig blåskjellgryte. Følg denne enkle oppskriften og du kan snart servere.
Gi blåskjellene en klunk cognac og de vil smake fantastisk. Følg vår enkle oppskrift hvor blåskjellene
Du kan bruke indisk curry, men thai-versjonen passer også veldig godt i denne retten med blåskjell.
Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
Blåskjell og pommes frites - moules frtes - er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.
Med disse populære skjelle lager du fest midt i uka på 15 minutter. Har du safran blir middagen enda mer spennende. Likevel fortsatt rimelig.
Blåskjell er en luksus alle har råd til. En stor bolle rykende varme skjell smaker alltid deilig. Og så er det veldig lett å lage.
Dette er en måte å lage en blåskjellrett på som du garantert vil gjenta.
Kremet blåskjellsuppe er ideelt når du skal ha gjester på besøk. Den er enkel å lage og gjestene vil garantert takke deg for et deilig måltid.
Blåskjell er en hverdagsluksus som alle har råd til. Du trenger heller ikke være en veldig avansert kokk for å få et perfekt resultat.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Blåskjell er fastfood og betyr at du får fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.
Dette er en asiatisk inspirert versjon, der krydder og aromater matcher saltheten og konsistensen i skjellene.
Dette er en oppskrift på en blåskjellrett som tar det tilbake til røttene med øl! Kombiner friskheten fra et syrlig øl med de mineralrike blåskjellene, så får du en smakseksplosjon.
Blåskjell og rødvin er ikke det første man tenker på, men siden rødvin inngår i denne oppskriften som vi har fått fra Delicatessen, er det også fullt mulig å servere rødvin til retten.