Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du har i kjøleskapet.
Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du har i kjøleskapet.
Når du trenger noe raskt som har proppfull av smak, er denne eggepannen et godt valg.
Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du må ha en klatt smør på, kanel og sukker også.
Denne deilige potetsalaten med både bacon og egg gjør at du garantert blir mett og kan spise den til middag.
Kanskje har du ikke lyst å spise disse kjente pizzaingrediensene på noen annen måte heretter.
Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Når du har lyst på noe virkelig godt, og som er raskt å lage, skal du kjøpe asparges. Når den pakkes inn i ostekrem og spekeskinke, er det nesten umulig å ikke like.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Røkelaks og røsti er en kombinasjon du må prøve. Du serverer etter 30 minutter. Alle rundt bordet tror du har brukt en evighet på å servere noe så deilig.
Denne tyrkiske frokost-/brunsjretten gir en kicktart på dagen.
Tacorester til frokost er ikke bare digg, det er også prima matredding. Her løftes tacorestefrokosten til et helt nytt nivå.
Denne retten er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage. Setter du den i stekeovnen, lager den seg selv mens gjøre noe helt annet.
Egg kan nytes hele døgnet. Ikke bare til frokost i helgen. Vi serverer omelett i burgerbrød som du kan spise til middag.
Dette er en omelett for deg som liker smaken av maten fra Middelhavsområdet. Du lager den på 15 minutter.
Selv om denne oppskriften ber om parmaskinke, gorgonzola og soltørket tomat, er det uttallige andre kombinasjoner som vil vekke like stor begeistring. Som annen spekeskinke og andre myke oster.
Omelett eller eggepanne - kjært barn har mange navn. Denne er ekstra kjær siden den er så lett å lage og ikke minst smaker den veldig godt.
Gjør som i Spania. Ha øl i bondeomeletten. Vi kan love deg at den vil smake fortreffelig.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.