Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
Klippfisk og tomatshot blir en skikkelig overraskelse til alle du serverer.
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat, pesto og lodderogn.
En deilig potetrett som du kan nyte alene. Det er ikke vanskelig å doble den slik at flere får nyte. Kjapt å lage er den også.
En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.
Congee er kinesernes svar på risgrøt. Den serveres ikke med sukker og kanel, men med salt tilbehør. I denne oppskriften er grøten smaksatt med kyllingkraft og toppet med sprøstekt kjøttdeig, posjert egg og ingefær.
La røkelaksen få litt godt tilbehør på brødskiven neste gang med eggesalat.
En deilig nrillette med kalkun som du må unne deg å prøve.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Rødbeten er ordentlig høstfølelse, og den søtlige jordlige smaken er perfekt kontrast til blåmuggosten.
En litt pikant vri på laksemousse som er enkel å lage og hvor du godt kan bruke rester av røkelaks.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.
Denne retten fungerer veldig godt i piknikkurven eller på koldtbordet.
En morsom måte å servere en velsmakende kyllingsalat som også består av masse gode grønnsaker og urter.
Denne oppskriften fullfører du på under 20 minutter. Husk at aspargesbønnene skal være lettkokte før du surrer de i bacon og deretter freser de i en panne. De blir et elegant tilbehør til alle typer kjøtt.