Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Røkt skinke er deilig og med en potetmos med god sennep i blir det et måltid som du blir god og mett av. 30 minutter å lage
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med lammelår og en spennende salat med appelsin.
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.
Dette smaker herlig. Hvor sterk du vil ha den avgjør du med mengden hvitløk og chili
Raspeball er tradisjonskost som ikke går av moten. Server gjerne med kålrotstappe, salt kjøtt, vossakorv og bacon.
Raspeball er skikkelig vintermat og er vestlendingens favorittspise sammen med vossakorv og salt fårekjøtt.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Fyller du tomater med hvitløk, provencekrydder og annet godt, passer de perfekt som tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Denne er med chorizo og brokkoli i tillegg til poteter og løk.
Enkel å lage og alle vil like den. Passer utmerket til gravlaks.
Denne deilige potetsalaten med både bacon og egg gjør at du garantert blir mett og kan spise den til middag.
Denne potetsalaten smaker herlig og med alle gode ingrediensene blir det en sikker vinner rundt bordet.
Har du kokte poteter fra middager tidligere i uka, har du imidlertid løsningen på middagsproblemet. Du kan lage potetsalat med kremost og spekeskinke.