Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.
Denne retten fungerer veldig godt i piknikkurven eller på koldtbordet.
Piadina med sarde fritte er veldig italiensk - men burde være en like stor selvfølge hos oss.
Hvorfor ikke imponere med noen herlige posjerte egg som en rask og delikat hverdagsmiddag i dag? Her oppskriften.
Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv fritert ridderost med aprikos og valnøtter.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Denne italienske omeletten byr på artisjokk, tomat og squash. Frittata er utmerket som en rett på et tapasbord.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Når du fyller de bakte potene med dette gode fyllet blir det et måltid for seg selv.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.