En morsom måte å servere en velsmakende kyllingsalat som også består av masse gode grønnsaker og urter.
En morsom måte å servere en velsmakende kyllingsalat som også består av masse gode grønnsaker og urter.
Denne baskiske tapasen som andre steder i Spania heter gambas al ajillo. Serveres tradisjonelt fresende varme i en liten metallpanne.
Reker med chili, hvitløk og koriander er en herlig smakskombinasjon du må prøve.
Dette er den indiske varianten av våre stekte poteter. Selvfølgelig med langt mer kryddersmak. Passer veldig godt til kylling- og fiskeretter.
Her har vi laget en litt uvant variant av granité med nykål, eple og ingefær. Forfriskende!
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Caprese-salat som bare består av mozzarella, tomater, basilikum og olivenolje smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Denne retten kan du serve på koldtbordet eller som en forrett. Uansett blir den garantert tatt velvillig i mot.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Denne superenkle retten består av gammelt brød som grilles og gnis inn med hvitløk og tomat. Italienerne kaller det bruschetta.
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig festmåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den deilige hvite aspargesen.
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.