Av og til er det lurt å ty til en lettrett. En av de virkelig gode og mettende er bruschetta med norsk laks.
Av og til er det lurt å ty til en lettrett. En av de virkelig gode og mettende er bruschetta med norsk laks.
Selv om denne oppskriften ber om parmaskinke, gorgonzola og soltørket tomat, er det uttallige andre kombinasjoner som vil vekke like stor begeistring. Som annen spekeskinke og andre myke oster.
Lag en deilig bruschetta med røkt laks og dillkrem. Oppskrift er enkel og du kan servere på et blunk.
Egg kan nytes hele døgnet. Ikke bare til frokost i helgen. Vi serverer omelett i burgerbrød som du kan spise til middag.
Du kan lage den nydeligste carpaccio med kalv hvis du følger denne enkle oppskriften som tar deg 20 minutter å lage.
Carpaccio er den perfekte forrett eller kveldskos. Du lager den enkelt fra halvtint storfefilet.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.
Scampi kalles også tropisk reke eller kongereke. Uansett navn kommer de fra butikkens frysedisk. Velg bærekraftig oppdrett: velg ASC- eller MSC-merket vare.
Denne tyrkiske frokost-/brunsjretten gir en kicktart på dagen.
Lag noe spennende med krabbeklørne. Hvis du forsyner de med en gyllen dressing kan vi love deg en opplevelse. Følg den enkle oppskriften.
Congee er kinesernes svar på risgrøt. Den serveres ikke med sukker og kanel, men med salt tilbehør. I denne oppskriften er grøten smaksatt med kyllingkraft og toppet med sprøstekt kjøttdeig, posjert egg og ingefær.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
Denne snacksen passer aller best med et glass marsala, men øl smaker også fortreffelig til.
En deilig forrett der kveita hviler på en seng av ratatouille
Deviled eggs eller fylte egg, er et perfekt tilskudd til et hvert koldtbord eller festlig anledning. Enkelt å lage, og enkelt å spise.