Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
En deilig salat som gir deg masse smak. Ikke minst på grunn av krabbekjøttet og den deilige dressingen.
Lag hotte lammespyd med yoghurtsaus enten i stekepanna eller på grillen.
Denne retten er inspirert av måten tyskerne tradisjonelt inntar sine hvite aspargeser. Det skal være rikelig med asparges, saus og poteter, og mindre av skinke som faktisk kan droppes helt, om du vil ha en vegetarisk vri. Hvite asparges trenger ikke kjøtt. Basta.
Grønnsaker på grillen passer veldig godt til annen grillmat.
Ande Ki Bhurji heter denne retten i Kerala, Sør-India hvor den ofte serveres til frokost, men den smaker fortreffelig både til lunsj og som en lett og rask middag.
Solbær og blåmuggost er en himmelsk kombinasjon. Perfekt som dessert. Eller når du vil ha noe som er både søtt og salt.
En sufflé tilbereder du raskt med få ingredienser, men oppskriften må følges. En deilig frisk salat passer fint til.
En deilig nrillette med kalkun som du må unne deg å prøve.
Denne deilige retten er komponert av en av landets mest kjente kokker, Odd Ivar Solvold. Han byr på kantarellfrikassé med bacon og valpolicella-sirup.
Dette er gnocchi som smaker litt annerledes enn du kanskje er vant til. De smaker rett og slett himmelsk.
Klippfisk og tomatshot blir en skikkelig overraskelse til alle du serverer.
En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.
Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.
Lakseburger er svaret på hverdagsmiddagen og til en fest. Med hjemmelaget burgerbrød og sitronmajones blir det kjempegodt. Oppskriften er såre enkel.
Denne retten passer ypperlig på et tapasbord. Du kan også servere de som en forrett.