Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
I Spania heter denne retten champiñones al ajillo og kan lages med sjampinjong eller annen type sopp, men steinsopp er kongen.
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.
Skal du lage spansk omelett må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier. Bare følg oppskriften.
Lag en deilig pai som gir deg smaken av Italia. Du kan bruke den til hverdagsmiddagen eller til fest.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.
Det finnes knapt en oppskrift på potetsalat som er enklere og raskere å lage enn denne.
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Disse bakte potetene med blåmuggost og og litt sterkt krydder trives godt sammen med de fleste kjøttslag. Pass på å bake ekstra mange.
Pestobakte poteter passer perfekt som deilig tilbehør til middagen. Du kan også brukte de som en lett forrett.
Dette er den indiske varianten av våre stekte poteter. Selvfølgelig med langt mer kryddersmak. Passer veldig godt til kylling- og fiskeretter.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
Patatas bravas, ofte kalt ildfulle poteter, er en av de mest tradisjonelle spanske tapasrettene. Det er bakte småpoteter som serveres med en sterk tomatsaus eller aioli.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Denne oppskriften gir deg to muligheter til fyll til potetene. En med meksikansk fyll, og en med sopp og bacon.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Lag en herlig omelett raskt og enkelt. Du skal ha i pølser så blir den enda bedre. Her er den enkle oppskriften.
Du kan ikke gjøre feil med bakte poteter - det blir alltid suksess. Variasjonsmulighetene er mange, og det er et lettvint spise