Omelett - eller tortilla som er den spanske vrien med løk og poteter. Den kan med fordel fylles med en blanding av majones og rester av fisk eller skalldyr - til en liten pintxos-fest.
Omelett - eller tortilla som er den spanske vrien med løk og poteter. Den kan med fordel fylles med en blanding av majones og rester av fisk eller skalldyr - til en liten pintxos-fest.
Røkt skinke er deilig og med en potetmos med god sennep i blir det et måltid som du blir god og mett av. 30 minutter å lage
En deilig salat som gir deg masse smak. Ikke minst på grunn av krabbekjøttet og den deilige dressingen.
Nå kan du gi kålrulettene en ny sjanse. Denne asiatiskinspirerte oppskriften er rett og slett en super sommerrett.
Lag en pannerett med egg og squash. Den er helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Egg, kjøttdeig, paprika og løk passer godt sammen, men retten blir like god uten kjøttdeig.
Her har vi laget en litt uvant variant av granité med nykål, eple og ingefær. Forfriskende!
Lag en eggerøre med mye smak. En populær frokostrett i Mexico. Som fint kan nytes til så vel lunsj som middag eller kveldskos.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Denne sommerlige salaten med vinaigrette er enkel å lage. Her har du oppskriften og det som skal til av behør.
Deviled eggs eller fylte egg, er et perfekt tilskudd til et hvert koldtbord eller festlig anledning. Enkelt å lage, og enkelt å spise.
Mini pølseruller er en spennende og delikat måte å nyte pølser på. Sammen med fiken- og tomatchutney er dette en herlig smaksopplevelse.
Denne snacksen passer aller best med et glass marsala, men øl smaker også fortreffelig til.
Ingen kan motstå denne frokost/brunsjmenyen der egg og salt kjøtt eller fisk blir bakt. Sett den i ovnen på et bakebrett for muffins eller munkejern. Du kan også bruke porsjonsformer beregnet på suffle eller kaffekopper.
Lettere enn dette kan det ikke bli og bedre kan det ikke smake. Lag asparges med skinke og parmesan som forrett eller som en liten kveldsrett.
Lag hotte lammespyd med yoghurtsaus enten i stekepanna eller på grillen.
Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.
Italienerne er geniale når det kommer til å forvandle gammelt brød til en delikatesse, her med caciocavallo-ost, pære og knust peperoncini.
Det er klart at denne omeletten blir ekstra god. Også fordi du får brukt opp rester fra kjøleskapet.
Traktkantarellsuppe smaker som høst. Den egner seg godt som en forrett eller en varmende kveldsrett.