Dette er gnocchi som smaker litt annerledes enn du kanskje er vant til. De smaker rett og slett himmelsk.
Dette er gnocchi som smaker litt annerledes enn du kanskje er vant til. De smaker rett og slett himmelsk.
Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kyllingkjøttdeig. Garantert suksess.
Poteter surret med deilig parmaskinke og olivenolje, cherrytomater og parmesanost, blir en smaksopplevelse. Du kan bruke de som forrett eller som tapas.
Oppskriften på denne spanske tapasklassikeren er så autentisk som den kan bli all den tid det er den som brukes daglig på tapasspesialisten Delicatessen.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.
Paella de conejo y seta heter denne katalanske klassikeren på spansk. Lag en spansk aften med denne godbiten.