Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Å kunne lage en perfekt klassisk fransk omelett er det som skiller klinten fra hveten. Med så få ingredienser, kun egg og smør, er det ingenting å gjemme seg bak. Her er det teknikk og tålmodighet som gjelder.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Dette er en grunnoppskrift på smoothie som du kan endre på i det uendelige.
Skal du lage en ekstra god omelett skal du også ha i parmesan. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Her er den enkle oppskriften.
Selvfølgelig kan du lage en omelett på få minutter. Skal du lage en slik det gjøres i Italia tar det mer tid, og ikke minst kan det være en måte å få omsetning på rester av grønnsaker.
Rømmegrøt er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke er eksempelvis 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger. Her er den enkle oppskriften
Denne grøten vil du like. Enkel og rask å lage. Super som frokost.
Du kan lage deg en veldig rask frokost eller lunsj med havregryn i mikrobølgeovnen. Gjort på under 5 minutter.
Denne juicen inneholder stilkselleri, grønne epler og nykål. Det er kanskje litt uvante ingredienser i en juice, men den smaker kjempegodt.
Skal du lage omelett kan du starte med denne oppskriften. Deretter kan du fylle på med godsaker alt etter smak og behag.
Du har sikkert noe i kjøleskapet som du kan kombineres med egg I denne oppskriften tar vi utgangspunkt i hvordan grekerne lager omelett.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Franske bokhvetepannekaker eller Galettes som de kalles i Frankrike er like godt til frokost som til lunsj eller en lettere middag. En luksuriøs start på dagen som er enkel å lage til mange.
Her oppskriften på perfekt eggerøre. Med denne oppskriften kan du ikke mislykkes. Den blir knallgod.