Grillmat

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Grillkongen Jan Ivar Nykvist vil ha oss til å grille året rundt. Som med denne velsmakende og lettlagete kveiteretten.

  • 30 minutter

    Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.

  • 50 minutter

    Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.

  • 30 minutter

    Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.

  • 15 minutter

    Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.

  • 40 minutter

    Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.

  • 30 minutter

    Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat- og fennikelsaus.

  • 20 minutter

    Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.

  • 15 minutter

    Dette kryddersmøret er så deilig at nesten kan bare spise ved siden av godt brød. Du skal prøve det til stekt kylling eller kalkunfielt.

  • 10 minutter

    Det er så enkelt å lag din egen versjon av den søte chilisausen. Passer perfekt til grillet kjøtt eller fisk, eller som dipsaus.

  • 10 minutter

    Dette er grillsaus som setter fart i smaksløkene. Med chili, mangochutney og paprika blir det godt også

  • 30 minutter

    Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.

  • 30 minutter

    Lag en ketchup utenom den vanlige. Med alt det deilige du skal ha i passer den supert til pølser.

  • 30 minutter

    Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.

  • 15 minutter

    Etter 15 minutter på grillen får hvitløken en myk og mild på smak. Du kan spises som de er, eller videre i når du skal lage dressing til grillmaten.

  • 20 minutter

    En virkelig god salsa der avokado gir en ekstra smaksopplevelse.

  • 10 minutter

    Her er en enkel oppskrift på grillsaus som du garanter får suksess med. Du lager den på 10 minutter

  • 20 minutter

  • 1 time

    Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.

  • 10 minutter

    En deilig grillsaus som du kan bruke til alle typer fisk du skal grille.

Forsiden akkurat nå
Uvanlige kombinasjoner kan bli svært så vellykket, bare prøv denne
Ukens drink

Uvanlige kombinasjoner kan bli svært så vellykket, bare prøv denne

Ukens drink kombinerer vodka med anisbrennevinet Pernod. Med ananas og urter blir det mye smak i hver slurk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
+

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining

Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.

Les hele saken