Grillkongen Jan Ivar Nykvist vil ha oss til å grille året rundt. Som med denne velsmakende og lettlagete kveiteretten.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Grillkongen Jan Ivar Nykvist vil ha oss til å grille året rundt. Som med denne velsmakende og lettlagete kveiteretten.
Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.
Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.
Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.
Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat- og fennikelsaus.
Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.
Dette kryddersmøret er så deilig at nesten kan bare spise ved siden av godt brød. Du skal prøve det til stekt kylling eller kalkunfielt.
Det er så enkelt å lag din egen versjon av den søte chilisausen. Passer perfekt til grillet kjøtt eller fisk, eller som dipsaus.
Dette er grillsaus som setter fart i smaksløkene. Med chili, mangochutney og paprika blir det godt også
Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Lag en ketchup utenom den vanlige. Med alt det deilige du skal ha i passer den supert til pølser.
Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.
Etter 15 minutter på grillen får hvitløken en myk og mild på smak. Du kan spises som de er, eller videre i når du skal lage dressing til grillmaten.
En virkelig god salsa der avokado gir en ekstra smaksopplevelse.
Her er en enkel oppskrift på grillsaus som du garanter får suksess med. Du lager den på 10 minutter
Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.
En deilig grillsaus som du kan bruke til alle typer fisk du skal grille.