Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Nå er makrellen på sitt beste og du kan lage all verdens gode retter. Her er et forslag som virkelig setter smaksløkene i gang når du legger de på grillen.
Grill lammeskiver og ha på mynte. En god marinade setter deilig smak på kjøttet, og det hjelper også til med å mørne kjøttet.
Braai er barbeque på sørafrikansk og lam i skiver (eller koteletter) er en selvfølge.
Legg burgerne på grillen. Etterpå legger du til alt det gode i oppskriften.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord her i Norge. Prøv å grille fisken og server den med en frisk potetsalat. Dette er smaskens.
Laks er supert på grillen. Med fennikel og spisskumin blir det et ekstra smakfullt måltid.
Denne måten å grille ishavsrøye på har du kanskje ikke prøvd. Start dagen før og med enkelt tilbehør kan du servere et deilig måltid på 15 minutter.
Mais serveres rett fra grillen som gatemat i Mexico. Med denne smaksrike toppingen er det lett å forstå hvorfor gjestene strømmer til.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
På disse grillspydene bruker du laks og kamskjell. Tilbehøret kommer opprinnelig fra Libanon. Tabbouleh er en salat laget med byggris.
Laksespyd på grillen er veldig enkelt å lage og alltid populært. Hvis du i tillegg serverer gresk salat garanterer vi suksess.
Denne salsaen egner seg ypperlig til grillmat og setter en ekstra spiss på måltidet.
Squash og bacon passer utmerket sammen med bacon på grillspyd. Her er den enkle oppskriften.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.