Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Kylling på grillspyd er snadder. Selvfølgelig en deilig salat og nanbrød ved siden av. Kjapt og enkelt å lage.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
I denne oppskrift regner vi med at du kjøper ferdigmarinerte koteletter. Med cherrytomater og asparges gjør retten seg ferdig på grillen.
Hjemmelagde burgere er langt enklere å lage enn det du tror. Du kan dessuten variere burgerne i nesten det uendelige, slik som med denne deilige varianten.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Her en vri med nakkekoteletter, retter sagt med en potetsalat som det er mye smak i. Selvfølgelig skal det grilles.
Vart opp med et skikkelig festmåltid med saftig pepperbiff og bakt potet. Selv om alt lages fra bunnen av, er denne oppskriften lettlaget.
Vi griller og vi griller, og lander ofte på de samme løsningene. Derfor bør du følge oss på en avstikker til Midtøsten. Du kommer garantert til å bli fornøyd.
Pølser på grillen er kjapt å lage. Med godt tilbehør vil store som små kose seg.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Legg burgerne på grillen. Etterpå legger du til alt det gode i oppskriften.
Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.
Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.