Bak en deilig variant med fattigmann til jul. I denne spennende opp skriften skal du til og med bruke litt cognac.
Denne dekadente grøten gjør seg definitivt best til de dagene det er langt mellom frokost og middag. Denne energibomben smaker herlig av krydder og sjokolade.
Denne lekre gresskarretten blir hele bordets midtpunkt. Utmerket som tilbehør til julematen eller vegetarisk hovedrett.
Fersk rosenkål er ekstra godt og er et perfekt tilbehør for å gjøre julemiddagen litt lettere.
Her får du en enkel oppskrift på goro. De som tror at de er enkle å lage går utover smaken tar feil. Følg oppskriften og du blir garantert fornøyd.
Her er oppskriften du skal bruke til disse populære julekakene. Lag flere porsjoner med deig og legg i fryseren. Det blir sikkert etterspørsel etter flere kaker når fatet er tomt.
Disse godbitene forsvinner fort på et tapasbord De dessuten veldig enkle og raske å lagee.
Til Lucia må du bake disse deilige kakene. Her er en veldig enkel oppskrift.
For en ekte britisk julefeiring trengs en ekte plum pudding.
Karrisild er en selvfølge på et sildebord. Og veldig godt til så vel frokost som lunsj.
Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Slik lager du ribbe sousvide. Du trenger en vakuum-maskin og en sousvide-maskin, eventuelt vannbad hvor du kan kontrollere varmen og holde denne jevn over lang tid.