For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Slik lager du ribbe sousvide. Du trenger en vakuum-maskin og en sousvide-maskin, eventuelt vannbad hvor du kan kontrollere varmen og holde denne jevn over lang tid.
Langtidsstekt ribbe – 24 timer. Ja det tar faktisk så langt tid å få frem denne lekkerbisken. I mellomtiden kan du gjøre andre nyttige ting og bare glede deg.
Varmende og saftig oppskrift på kalkun men eple og svisker.
Vil du ha mye smak ut av ribba skal du forsøke å langtidssteke den. Det tar noen timer. I mens kan du lage tilbehøret. Her får du fremgangsmåten.
Ikke mange steker bedre ribbe enn Hellstrøm. Her får du oppskriften, men ikke bare det. Hans surkålvariant og hvordan du skal få til medisterkakene følger med.
Med denne oppskriften kan du lage alle mulige pepperkakefigurer og bygninger - bare fantasien setter grenser.
Hjemmelagete medisterkaker er et must for svært mange, både i jula og resten av året. Medisterkaker er selvsagt tilbehør til juleribba, og er super som enkel førjulsmat.
Har du pinnekjøtt til overs etter at julefeiringen er over kan du bruke det til å lage en burger helt utenom det vanlig. Vi kan love deg jubel rundt bordet hvis du følger denne enkle oppskriften.
Med denne oppskriften på pepperkaker kan du velge om du vil ha de myke eller sprø. Du bruker maks 20 minutter før du kan putte den første kaken i munnen.
Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.
For en ekte britisk julefeiring trengs en ekte plum pudding.
Karrisild er en selvfølge på et sildebord. Og veldig godt til så vel frokost som lunsj.
Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.