Slik skal du steke skiver av kalkun med deilige urter som gir kjøttet mye mak. Du kan ikke mislykkes hvis du følger vår oppskrift.
Slik skal du steke skiver av kalkun med deilige urter som gir kjøttet mye mak. Du kan ikke mislykkes hvis du følger vår oppskrift.
Mange sverger til spekeskinke til forskjellig retter. Skal du lage tapas må du prøve med fenalår. Her får du oppskriften.
Står tapas på menyen, må du prøve denne oppskriften med leverpostei og tranebærgele. Garantert en suksess.
Julepølse og medisterkaker passer perfekt som tapas. Her får du oppskriften som kun tar deg 15 minutter å lage. Garantert suksess rundt bordet.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
Lær å lage den perfekte kalkunmiddagen med denne oppskriftene. Du får også forslag til kalkunstuffing og saus som passer til.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Fyll ribba med spennende fyll som karri, eple, purre, ananas og paprika. Dermed kan du servere retten som få har smakt den og høste applaus.
Ribbe med italiensk vri er vel verd å prøve. Ikke helt lik vår måte å tilberede den på. Men vi kan love deg at det smaker. Her er oppskriften.
Pinnekjøtt er ingen heksekunst å tilberede. Følger du våre enkle råd kan du ikke mislykkes. Her er fremgangsmåten.
Har du lyst til å lage ditt eget pinnekjøtt. Da skal du følge denne oppskriften. Det tar litt tid før kjøttet er klart. Samtidig er det veldig enkelt å få til.
Du kan ikke feire Lucia uten Lussekatter. De baker du først og fremst til Luciadagen 13. desember. De er så gode at du kan lage så mange at du kan spise dem i hele måneden.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Dette er en rask rett å lage. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt og passer også utmerket på et koldtbord.
Denne retten med norsk spekeskinke med masse deilig tilbehør passer også utmerket på et koldtbord.
Rester av juleribba gjør seg utmerket i taco. Raskt og enkelt er det også.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Det er ingen kunst å lage sin egen vossakorv. Følg bare denne enkle oppskriften og du kan serve.
Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Surkål passer til så mangt, men mest kjent er den vel kjent som tilbehør til julematen. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.
Du kan lage noe i nærheten av crispy duck av restene av pinnekjøtt. Her er oppskriften du bare må prøve.