Fingermat er populært. Prøv bruschetta med lammerull. Du lager hele åtte stykker på 15 minutter. Her er oppskriften.
Fingermat er populært. Prøv bruschetta med lammerull. Du lager hele åtte stykker på 15 minutter. Her er oppskriften.
Cubano sandwich ble verdenskjent igjennom spillefilmen Chef. Orginalt laget på rester av langtidsstekt svin blir den like god med ribberester. Denne sandwichen er så god at du kommer til å lage ekstra mye ribbe neste år, så du får nok til denne oppskriften og.
Kyllingleverpostei er et lekkert alternativ på koldtbordet eller som pålegg.
Du må prøve å lage din egen sylterull. Det tar litt tid, men det får du igjen på smaken og gleden ved å servere andre hjemmelaget.
I julekaken eller julebrød som mange kaller det kan du bruke øl. Det vil sette en ekstra spiss på smaken. Du baker det enkelt selv.
Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det slik, franskmennene gjør. Denne oppskriften er fra Alsace.
Disse kakene må du bake til jul. De er søte og med mandler som smaker ekstra godt når du fyller dem med krem og bær.
Denne varianten av rømmegrøt har du garantert ikke prøvd før. Enkel og raskt blir dette familiens nye favoritt.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Disse småkakene med mandler, nougatfyllet og nøtte-karamell-toppingen gjøre disse små munnfullene store og uimotståelig gode.