Vil du lykkes med juleribba skal du følge denne enkle oppskriften. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Vil du lykkes med juleribba skal du følge denne enkle oppskriften. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Du må prøve å lage din egen sylterull. Det tar litt tid, men det får du igjen på smaken og gleden ved å servere andre hjemmelaget.
Surkål passer til så mangt, men mest kjent er den vel kjent som tilbehør til julematen. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.
Selvfølgelig kan du kjøpe ferdig rødkål. Men vi kan love deg at den du lager selv vil smake mye bedre. Og så er det unnagjort på en halv time.
Har du lyst til å lage ditt eget pinnekjøtt. Da skal du følge denne oppskriften. Det tar litt tid før kjøttet er klart. Samtidig er det veldig enkelt å få til.
Lag denne deilige rullen så har du pålegg på brødet eller til koldtbord så det holder hele julen gjennom.
Lag deilig kryddersild selv. Mye enklere enn du tror og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.
Her får du en enkel oppskrift på goro. De som tror at de er enkle å lage går utover smaken tar feil. Følg oppskriften og du blir garantert fornøyd.
Vi viser deg hvordan du skal koke lutefisk slik at den blir perfekt. Selvfølgelig får du også vite hvordan tilbehøret skal lages.
Her er oppskriften på lutefisk. Like kort samtidig som den er veldig enkel.
Skal du lage juleribba perfekt med sprø svor har du oppskriften her.
Sirupssnipper hører julen til. De er en fine, tynne julekaker med masse god smak av nellik, kanel, muskat og pepper.
Denne dekadente grøten gjør seg definitivt best til de dagene det er langt mellom frokost og middag. Denne energibomben smaker herlig av krydder og sjokolade.
Sennepssild lager du veldig enkelt selv. Vi kan love deg at den smaker ekstra godt. Du kan servere den på frokostbordet, til lunsj eller til et sildebord med venner.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Denne retten med norsk spekeskinke med masse deilig tilbehør passer også utmerket på et koldtbord.