Bak en deilig variant med fattigmann til jul. I denne spennende opp skriften skal du til og med bruke litt cognac.
Bak en deilig variant med fattigmann til jul. I denne spennende opp skriften skal du til og med bruke litt cognac.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Vossakorv er godt og mettende. Den kan brukes til mye godt som et tapasbord. Her er et forslag: Egg og vossakorv i grønn karridressing.
Cubano sandwich ble verdenskjent igjennom spillefilmen Chef. Orginalt laget på rester av langtidsstekt svin blir den like god med ribberester. Denne sandwichen er så god at du kommer til å lage ekstra mye ribbe neste år, så du får nok til denne oppskriften og.
Dette er en veldig morsom gave å gi og få. Smakstilsetningen kan selvsagt varieres i det uendelige etter smak.
Skal du bake denne kaken kan du glede deg over den lenge. Den tar litt tid å lage, men det kommer du ikke til å angre på.
Slik baker du en ekte engelsk christmas cake. Denne kraftpakken kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul.
Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Du kan faktisk lage pepperkaker uten pepper. Her har du en oppskrift som du absolutt bør prøve
En tradisjonell variant av sylta. Denne krever mindre jobb, men mange synes denne er vel så god som den tradisjonelle sylta.
Fingermat er populært. Prøv bruschetta med lammerull. Du lager hele åtte stykker på 15 minutter. Her er oppskriften.
Dette er kanskje et av de syv slag du baker til jul, og ikke minst et av de letteste. En porsjon av denne oppskriften gir ca. 50 brune pinner.
Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.
Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.
Har du vært i Italia har du sikkert blitt servert biscotti, en klassisk italienske kjeks eller tørr kake. De dyppes som enten i Vin Santo eller sterk kaffe. Veldig enkel å bake.
Ribba smaker nesten bedre dagen derpå når den blir glasert i deilige asiatiske smaker og pakket inn i myke bao buns som er luftige, hvite boller av søtlig hvetegjærdeig.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
Her får du oppskriftene på alle silderettene du skal lage til jul.