Stadig flere velger grillen til å lage juleribba. Prøv du også.
Fyll ribba med spennende fyll som karri, eple, purre, ananas og paprika. Dermed kan du servere retten som få har smakt den og høste applaus.
Denne oppskriften må du prøve. Her får nemlig kjøttet følge av kanel. Den gjør den store forskjellen fra den tradisjonelle måte å tilberede den på.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Har du rester igjen etter kalkunmiddagen, kan du lage ett eller flere deilig smørbrød Etter 10 minutter kan du forsyne deg.
Anrett skiver av skinkestek sammen med rødkål, surkål og selskapserter og dermed har du juletapas. Det passer også utmerket på et koldtbord.
Skal du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det på et minimum av tid, er dette oppskriften for deg. Bakverket er klart på en time.
Lag en deilig terrin med rakfisk. Sammen med purre, persillerot og seterrømme blir det en herlig rett.
Lag en herlig rakfiskmousse med denne oppskriften. Server den som forrett eller sett den på koldtbordet.
Rakfisk og avokado passer glimrende sammen. På 15 minutter kan du servere en deilig rett til alle som setter pris på.
Lag et skikkelig rakfisklag. Rakfisk skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost. Her rakefisk på tradisjonelt vis.
Dette er den klassiske måten å servere rakefisk på, nemlig med løkringer. Enklere blir det ikke.
Til denne retten er det helt supert å bruke rester etter rakefiskmåltidet. Eller når du bare må ha rakefisk midt i uka.
Om du synes det er en spesiell lukt av rakefisk skal du prøve denne oppskriften med gammelost til. Vi lover deg en smaksopplevelse av beste slag.
Har du rester av julepålegg kan du lage den herlig retten Quesedilla med julepålegg og ridderost. 2 som smårett, eller 1 som hovedrett. Her er oppskriften.
Har du pinnekjøtt til overs etter at julefeiringen er over kan du bruke det til å lage en burger helt utenom det vanlig. Vi kan love deg jubel rundt bordet hvis du følger denne enkle oppskriften.
Har du rester etter julematen skal du lage denne deilige suppen. Poteter, jordskokk og det du har igjen blir til en deilig rett. Og så får restene ben å gå på.
Ribbe med italiensk vri er vel verd å prøve. Ikke helt lik vår måte å tilberede den på. Men vi kan love deg at det smaker. Her er oppskriften.
Noen forspiser seg på pinnekjøtt og så mye at de går lei. Ved å forandre litt på tilberedning og tilbehør, som i denne oppskriften, skal det godt gjøres å miste lysten på en middag til. Da er du dessverre ikke en ekte pinnekjøttelsker.
Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.
Når du lager pinnekjjøttet med rødvin og aprikos får du en smaksopplevelse som er herlig