Det er enkelt å lage Waldorfsalat. Denne oppskriften er tilpasset kalkun.
Det er enkelt å lage Waldorfsalat. Denne oppskriften er tilpasset kalkun.
Waldorfsalat med bygg smaker bedre og metter lenger enn vanlig waldorfsalat. Passer veldig godt til kalkun eller skinkestek.
Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røkt lammelår og er en selvfølge på et koldtbord.
Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Vepsebol er små topper av marengs tilsatt hakket sjokolade og mandler. En søt favoritt til så vel halloween som til jul eller bursdager.
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Denne retten er så godt at du for all del må passe på at det er nok til alle. Doble gjerne oppskriften og lag to med en gang om dere er mange.
Vaskeekte engelsk Christmas Cake tar litt tid å lage, holdbarheten på kaken gjør den til perfekt julegave til noen du er ekstra glad i.
Disse pepperkakene kommer du og dine til å gnaske mye på. Du kommer garanter til å sette en ny deig når alle er spist opp.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Ikke rent få nordmenn reiser til Thailand i jula. Hvis ikke det står på planen i år kan du lage denne omeletten og drømme deg bort.
Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander.
Rester av juleribba gjør seg utmerket i taco. Raskt og enkelt er det også.
Mange har sansen for tabasco og og mange har sild som favoritt. I denne retten er alt forent.
Multekrem er en populær dessert til jul. Men har du multer i fryseren kan du lage det hele året. Følg den enkle oppskriften.
Det er ingen ting bedre enn hjemmelaget. Derfor skal du prøve denne oppskriften selv om det tar litt tid. Smaken blir herlig, og så hyggelig det blir å servere gjester.
Syltelabber er for mange skikkelig tradisjonsmat i julen og en delikatesse for ordentlige matentusiaster. Syltelabber blir ofte ledsaget av en dram, sennep, rødbeter og godt flatbrød.
Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.