Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak.
Denne retten kan du servere raskt. Det betyr selvfølgelig ikke at den ikke smaker godt for det gjør den til de grader.
Denne retten med lammelår skal du servere på en spennende måte som vil overraske alle rundt bordet.
Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.
Marinerte lammespyd smaker herlig. Er raskt og alle rundt bordet blir kjempefornøyd.
Lammecarré er noe av det flotteste du kan spise. Mørt, saftig og smakfult. Her har vi tilberedt carréen med vårgrønnsaker og potetpurré, men du kan selvsagt velge annet tilbehør.