Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla. Her er en grillet versjon med biff, geitost, paprika og portobellosopp.
Denne oppskriften med saftig biff og med epler som ikke er så snille som de kan høres ut, blir en hit. Den er proppfull av smak.
Denne deilige biffretten med øl er komponert av den kjente kokken Trond Moi fra Bølgen & Moi.
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.
Alt i ett. Biff, poteter og grønnsaker - og vips så har du en god middag. Litt smeltet ost på toppen blir prikken over i’en.
Slik griller du en ytrefielt og slik baker du grønnsøker i folie.
Kalvekjøtt er delikat og mørt. Derfor trenger det forsiktig varmebehandling for ikke å bli tørt. Sautering, rask steking i panne er perfekt.
Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende. Prøv de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré.
Det blir ikke stort bedre enn klassisk biff tartar. Men med russisk størkaviar og gressløkmajones blir denne ikoniske retten tatt til nye høyder.