Denne svinefilet kan virke litt omstendelig å lage. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Denne svinefilet kan virke litt omstendelig å lage. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Legg pølsene i en form med masse grønnsaker og på 20 minutter kan du servere en deilig middag til fire.
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.
Stek en smakfull entrecôte i dag. I denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Selv en kjedelig falukorv kan få nytt liv etter en runde i stekeovnen, med god hjelp av andre ingredienser du har i kjøleskapet.
Disse wrapsene er fylt med mye gode smaker, men er likevel raske å lage siden de baserer seg på ferdigprodukter. Eller du kan lage alt fra bunnen av.
Dette er den kjente kokken Kari Innerås oppskrift på lammefilet på pastinakkrem med lammepølse og appelsinsaus.
Kanskje ikke den mest vanlige måten å tilberede ribbe på, men med en kinesisk touch får du en ny opplevelse. Du vil ikke angre. Her er oppskriften.
Lag ribbe med smak av Kina. Den vil overraske deg og resten av familien. Her oppskriften du nok vil lage flere ganger.
Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
Har du forsøkt ribbe med sopp? Kantareller og aromasopp setter en spiss på retten som vil overraske mange.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.