En smakfull innledning til et større måltid eller servert som egen rett med brød til.
En smakfull innledning til et større måltid eller servert som egen rett med brød til.
Klart du kan lage carpaccio med fenalår. Det smaker fantastisk og passer så vel som forrett eller som en del av koldtbord. Enkelt å lage. Bare følg denne oppskriften.
En deilig carpaccio med indrefilet og mye annet godt som gjør denne retten til en av dine favoritter.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.
Denne retten av hval er en enkel og delikat og hvor hvalkjøttets mørhet og særegne, gode smak kommer til sin rett. Passer perfekt som tapas.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
I deler av Canada steker de spareribs i ovn som i denne oppskriften.
Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.
Lag en norsk vri på en kjent gryterett fra Burgund. Gjør som svært får franskmenn ville ha gjort, bruk hvalkjøtt. Her er oppskriften.
Bruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Spania og Italia..Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.
Denne bruschettaen smaker fortreffelig på en varm sommerdag. Enkel og rask er den også å lage.
Brokkoli er en fantastisk råvare og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet.
En oppdatert versjon av en oppskrift som stammer fra samme periode som Britney Spears' første storhetstid. Men som garantert ikke har noe med popidolet å gjøre.
Bresert beskriver en teknikk der du først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus.
Pølser og epler, det har du kanskje ikke tenkt passer. Da skal du forsøke denne retten. Garantert suksess.
Carne no tacho com couve er fårikål på brasiliansk. Men smaker ikke som norsk fårikål. Prøv så får du smaken av en annen måte å lage lammet på.
Denne oppskriften på fårikål fra Brasil er du helt nødt til å prøve. Faktisk med bacon.