Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
By på denne New York-inspirerte biff-klassikeren fra grillen. Det er bourbon og brunt sukker samt mørt kjøtt som gir karakteren.
Beouf Bourginon er herligsk fransk. Den perfekte selskapsrett, når det skal slås litt ekstra på stortromma. Den kan helt fint lages i god tid i forveien, da smaker den enda bedre.
Denne hotte opplevelsen anbefales.
Vi har fårikål å skryte av, godt det også, men supermaten hvitkål kan brukes til så uendelig mye mer. Som denne polske klassikeren bigos.
I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.
Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte siden det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekes raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.
En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
En deilig gryterett med masse grønnsaker som denne er rask å lage. Lag en ekstra porsjon så har du til senere.
Dårlig tid, men veldig lyst på noe godt? Da er det biffbruschetta du skal lage.
Det er veldig enkelt å lage denne retten når du har godt kjøtt og tilbehøret som du finner i oppskriften. Den lager seg nesten selv mens dere sitter rundt bordet.
Pasta med biff og mye annet godt lager du raskt og alle blir enige om at det smaker veldig godt.
Tykke biffer blir veldig gode og saftige, disse blir enda bedre med vinkokte poteter og sprø gratinering