- Krydre entrecôtene med salt og pepper. Stek dem på middels sterk varme i olje. Stek biffene ca. 3 minutter på hver side, og la dem så hvile på svak varme et par minutter.
- Skjær potetene i 1 cm tykke skiver, og legg dem i en ildfast form. Vend dem i olje, sammen med estragon, salt, pepper og sjalottløk. Sett potetene i stekeovnen, la de steke på 200 grader i ca. 20 minutter til de er gyldne og møre igjennom.
- Vask fennikel og vårløk. Del fennikelen i båter, og vårløken i ca. 2 cm lange biter.
- Stek grønnsakene med smør i panna, til de er gyldne og fremdeles "crispy".
- Vend rucculasalat i olje og krydre med salt og pepper. Anrett dette på toppen av entrecôten, det gir en ekstra smak til det hele.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig