I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Denne oppskriften på lammestek med rødvissaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.
Denne middagen serveres deg av den kjente kokken Bent Stiansen som driver restauranten Statholdergården i Oslo.
Honningglasert lammeribbe er snaddermat. Med chili og hvitløk setter du en ekstra spiss på retten. Her er oppskriften.
Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære – er du klar for noe nytt?
Lammecarré er noe av det flotteste du kan spise. Mørt, saftig og smakfult. Her har vi tilberedt carréen med vårgrønnsaker og potetpurré, men du kan selvsagt velge annet tilbehør.
Grytestek er noe av det enkleste du kan lage, og lammestek egner seg utmerket. Steken passer seg selv i gryta og kraften blir en førsteklasses saus.
Hvis du fyller lammelåret slik vi foreslår i denne oppskriften får du en smaksopplevelse av de spjeldene..
Nydelig lammekjøtt, høstens grønnsaker og en lys,fyldig saus. Garantert suksess rundt bordet
Mens terracottagryta koser seg i komfyren kan du lese en god bok, vaske bilen, se en film eller noe annet du synes er festlig.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. Her er det rosmarin som gir karakteren. Tilbehør kan være så enkelt som en blåmuggostdressing og en sidesalat.