Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.
Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Disse lammekjøttbollene er lette å lage og lette å forspise seg på!
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Denne retten henter inspirasjon fra flere områder som Midt-Østen og Asia og resultatet er en rett som er superenkel å lage og har mye smak.
Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med den italienske urtemiksen gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.
En festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Mansaf er en tradisjonsrik palestinsk-jordansk rett som kombinerer lammekjøtt, yoghurt og ris.
For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.