Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Legger du lammekoteletter i marinade en stund før du legger de på grillen blir du utnevnt til sjefskokk.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Lam er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende retten.
Her starter du med et fersk lammelår som du skal henge før du begynner å lage retten.
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
Du kan grille lammefiletene i en panne. Her får du oppskriften på det hele som skal til for å lage et festmåltid.
Lammeribbe kan brukes på mange måter, denne oppskriften er inspirert av Camargue i Sør-Frankrike.
Lettsaltet og røkt lammelår er deilig, rustikk og smakfull mat som er perfekt å servere til dine og gjestene dine.
Når lammekjøtt får godgjøre seg med smaksrike grønnsaker i ovnen eller gryte, da blir det suksess.
En deilige rett med lammelår som får besøk av deilige ingredienser som setter mye smak sammen med sausen.
Legger du skiver av lammelåret på grillen etter at du har marinert det, kan du glede deg og dine til et festmåltid.
Marinerte lammespyd smaker herlig. Er raskt og alle rundt bordet blir kjempefornøyd.
Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak. Den kommer fra det nizamske kjøkken i Hyderabad i India.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Dette er det indiske kjøkkens svar på snitzel - men her med lam, og en annen type panering enn hva vi er vant med.
Dette er en klassiker fra Hyderbad som er hovedstaden i deltaten Andhra Pradesh, vest i India.
Denne retten kommer fra India hvor den heter Kolhapuri Rassa. Kolhapur er en by ikke langt fra Bombay, kjent for knallsterk chili og chilipulver.