Svinekjøtt er anvendelig til så mye også med pasta. Her gir vi deg en oppskrift som er veldig smaksrik med appelsin- og ingefærsaus.
Svinekjøtt er anvendelig til så mye også med pasta. Her gir vi deg en oppskrift som er veldig smaksrik med appelsin- og ingefærsaus.
Her er biffene av svinefilet rullet i løk, chili og paprika og til slutt surret med bacon. Garanter godt med hasselbackpoteter til.
Denne retten som du lager på 20 minutter kommer du garantert å lage flere ganger.
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
Dette er en rett du garantert kommer til å lage flere ganger.
Spegris er sjelden kost i kjøttdisken, men kan bestilles og er absolutt en smaksopplevelse enhver kjøttelsker bør unne seg.
Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Med denne oppskriften på svineribba løfter du den til helt nye høyder. Det er Jan Ivar Nykvist, mest kjent for sin glødende interesse for grilling, noe som har gitt ham NM-tittel, som står bak oppskriften.
Bøff peker på det franske ordet for okse - boeuf - men her er det kvernet svinekjøtt som er brukt for å lage danskenes favoritt.
Det enkleste er ofte det beste. Har du de to hovedkomponentene, biff og paprikasaus, er det ikke så mye mer som trengs.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.
Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Denne hotte opplevelsen anbefales.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek og du får delvføleig oppskrifte her...
En enkel og deilig rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folie på grillen.
Her har du oppskriften på hvordan ungarere vil at kotelettene skal smake. Vi kan love deg at du ikke vil bli skuffet.
Grillspyd med svinekjøtt marinert i en spansk krydderblanding smaker knallgodt.