Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.
Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.
Svinekam glasert med sennep og urter til gir deg en ny smaksopplevelse. Følg den meget enkle oppskriften du får her.
Brokkoli er en fantastisk råvare og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet.
Fyr opp grillen, ha pulled pork, sennep og barbequesaus klar. Det tar litt tid før alt er ferdig, men du kan glede deg til et fantastisk måltid.
Svinefilet er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt. Som her hvor det egentlig er grønnsakene som sørger for mest smak.
I denne gryten, som det bare tar 20 minutter å lage, kan du bruke det kjøttet du liker best.
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Denne retten lager du på noen få strakser. Det betyr ikke at den er uten smak. Snarere tvert i mot.
Skinkestek med surkål er god norsk tradisjonsmat. Her legger vi til fondantpoteter. Du får oppskriften på alt her.
Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
Hvis du er litt småsulten eller tida er knapp, er det denne retten med kjøttdeig av svin det du skal lage.
På 30 minutter lager du en varm bulgursalat med nooe. Passer utmerket som hovedrett. Her er oppskriften.
Strimlet svinekjøtt er perfekt for å lage raske hverdagsretter, og en gryterett er hele familiens favoritt.
Denne pastaretten sparker fra og er et godt valg når middagen skal gå i en fei. Kjøttboller med chili og pasta skal du prøve. Her er oppskriften.
Lag en rask gryterett basert på svinekjøtt og bruk béarnaise. På under 20 minutter kan du servere fire personer. Bare følg denne enkle oppskriften.
Det asiatiske kjøkken har tatt oss med storm, og med mange gode ferdige sauser å velge mellom. Svinekjøtt i sursøt saus er ett eksempel.
Her er det ingredienser som passer veldig godt sammen. Og når de får selskap i stekepanna blir det en rett du garantert vil like.