Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.
Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.
Tacos al pastor er rimelig imponerende. Denne simple gateretten fra Mexico er både fullpakket på smak og på historie. Perfekt til å servere dine middagsgjester.
Skal du grille dette deilige kjøttet, skal du følge vår en enkle oppskrift. Du blir helt sikkert fornøyd med resultatet.
I deler av Canada steker de spareribs i ovn som i denne oppskriften.
En deilig svinefilet fylt med masse godsaker.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
I denne oppskriften er grønnsakene pakket inn i flatbanket svinefilet og risotto står for resten av tilbehøret.
Røkt svinekotelett er en rask og superenkel rett som smaker
Helstekt svinefilet er herlig når du tilfører fruktig tilbehør og appelsinsaus. Følg oppskriften og du kan servere en suksess.
Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Du kan selvfølgelig lage den med grønnsaker du skjærer opp selv.
Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.
Svinekam glasert med sennep og urter til gir deg en ny smaksopplevelse. Følg den meget enkle oppskriften du får her.
Brokkoli er en fantastisk råvare og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet.
Svinefilet er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt. Som her hvor det egentlig er grønnsakene som sørger for mest smak.
I denne gryten, som det bare tar 20 minutter å lage, kan du bruke det kjøttet du liker best.
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Skinkestek med surkål er god norsk tradisjonsmat. Her legger vi til fondantpoteter. Du får oppskriften på alt her.
Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
Hvis du er litt småsulten eller tida er knapp, er det denne retten med kjøttdeig av svin det du skal lage.