Her har du oppskriften på en tacograteng med kjøttdeig av svin og tacosmak Dette er kjapp hverdagsmat for hele familien.
Her har du oppskriften på en tacograteng med kjøttdeig av svin og tacosmak Dette er kjapp hverdagsmat for hele familien.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.
Når svinekoteletter møter pesto, mister de det hverdagslige preget. Det gjelder også potetene.
Får du tak i kvalitetskjøtt av svin, blir dette en feststemt middag. Da trenger du bare brokkoli, smørstekte poteter og en fløtesaus for å skape skikkelig magi.
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Denne svinefilet kan virke litt omstendelig å lage. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Bøff peker på det franske ordet for okse - boeuf - men her er det kvernet svinekjøtt som er brukt for å lage danskenes favoritt.
Med så mye grønnsaker, trenger du mindre kjøtt og de tilfører hverandre gode smaker gjennom måten retten lages på.
Indrefilet av svin er magert og godt kjøtt som passer like godt til selskapsmat som til hverdagsmiddager.
Alle liker koteletter. Med fennikel som følge får du en skikkelig hverdagsmiddag. Den steker du i ovnen.
Det enkleste er ofte det beste. Har du de to hovedkomponentene, biff og paprikasaus, er det ikke så mye mer som trengs.
Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Denne hotte opplevelsen anbefales.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Kochujon er fylt chili og chojang er en typisk koreansk saus som både er krydret, søt og syrlig. Sammen er dette en smårett som setter spor etter seg.
Her får du en enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne deilige retten har en mild og barnevennlig saus. Du kan selvfølgelig variere med krydder og urter etter smak.