Disse rullene smaker fortreffelig som smårett, forrett eller del av et koldtbord.
Disse rullene smaker fortreffelig som smårett, forrett eller del av et koldtbord.
Kalkunfilet er en super ingrediens til et smaksrikt måltid. Her i en litt friskere tolkning, men like fullt med en god rødvinsaus til.
Schnitzel eller snitsel - det er liksom mer schwung over den første versjonen. Uansett er dette en rett du ikke skal overlate til kjøttprodusentene, men lage selv. Her er en oppskrift med kalkun.
Et deilig urtesmør gjør kalkunen ekstra saftig og god. Serverer du kalkunen med sesongens asparges, nykål og reddiker får gjestene dine et fargerikt og lett festmåltid.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
Lag en herlig rett av kalkunbiff der persillepotetmos og epler løfter retten til nye høyder. Her får du hele oppskriften.
Du kan servere kalkun på andre måter enn som helstekt. Denne oppskriften er perfekt for deg som ikke skal ha så mange til bords. Eller hvis du vil bruke kalkun som en del av en større meny.
Det er ingen grunn til å ikke spise kalkun hele året. Spesielt siden kalkunfilet er så lett å få tak i. Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er et bevis.
Kalkunkjøtt er magert og trives veldig godt sammen med grønnsaker og en kremet saus.
Når du lager kalkunbrystet slik som i denne oppskriften kan du glede deg til resultatet. Alle rundt bordet vil juble.
Lager du sprøstekte kalkunstrips med smak av taco, har du alt det en rett trenger for å tilfredsstille behovet for kos og avslappet middagstemning. Urtedressingen gjør susen.
Denne oppskriften vil garantert falle i smak hos alle rundt bordet. Sitronen gir smak, og med den anbefalte sausen ble det suksess.
Dett er skikkelig snadder enten du servere den til middag eller legger skiver på et koldtbord.