Superenkel og supergod er denne pastaretten. Nykålen er med å gjøre måltidet komplett sammen med pepperskinke.
Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.
Når du har gode grønnsaker er kjøtt eller fisk unødvendig. Prøv denne vegetaroppskriften å få følelsen av å være på Sicilia.
En svært lettvint rett som likevel byr på mye smak fra råvarene. Dessuten en perfekt restemiddag.
Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti. Og den hjemmelagete tomatsausen smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Denne sausen skal serveres med vanlig hvit pasta, så det røde (tomat og bacon), grønne (erter) og hvite utgjør tricolore, de tre fargene i det italienske flagget.
Lettlaget og fargerikt måltid som tar i bruk det du har i skapene eller fryseren, inkludert rester.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Denne pastaretten er en vegetarisk utgave av pasta florentine som har makaroni, ostesaus og spinat som basis.
Puttanesca er en tradisjonell italiensk pastarett med en saus av knuste tomater, olivenolje, hvitløk, oliven, kapers og ansjos.
Pastaretter er for mange førstevalget når lettvinte middager skal på bordet. Dagens variant er imidlertid ikke blant de vanligste.
Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo. Følg den enkle oppskriften. Den kan fint lages med bare fløte og parmesan.
Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.