En svært lettvint rett som likevel byr på mye smak fra råvarene. Dessuten en perfekt restemiddag.
En svært lettvint rett som likevel byr på mye smak fra råvarene. Dessuten en perfekt restemiddag.
Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti. Og den hjemmelagete tomatsausen smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Denne sausen skal serveres med vanlig hvit pasta, så det røde (tomat og bacon), grønne (erter) og hvite utgjør tricolore, de tre fargene i det italienske flagget.
Lettlaget og fargerikt måltid som tar i bruk det du har i skapene eller fryseren, inkludert rester.
Denne pastaretten er en vegetarisk utgave av pasta florentine som har makaroni, ostesaus og spinat som basis.
Puttanesca er en tradisjonell italiensk pastarett med en saus av knuste tomater, olivenolje, hvitløk, oliven, kapers og ansjos.
Pastaretter er for mange førstevalget når lettvinte middager skal på bordet. Dagens variant er imidlertid ikke blant de vanligste.
Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo. Følg den enkle oppskriften. Den kan fint lages med bare fløte og parmesan.
Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.
En deilig rett med pasta og reker. Du kan servere den etter 15 minutter
Det er ingen grunn til at enkle retter ikke skal smake mye og godt. Her er det fullkornpasta, spkeskinke og pesto som sammen bidrar til at selv det enkleste blir det beste.
Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Du kan bytte ut linguini med spagetti som passer like godt med reker i chili i denne deilige retten.
Tagliatelle med blåmuggost er lett og rask å lage. En velsmakende middagsrett. eller som en smårett til lunsj.
Slik piffer du opp ferdig fylt tortelloni fra butikken.
Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.