Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.
Superenkel og supergod er denne pastaretten. Nykålen er med å gjøre måltidet komplett sammen med pepperskinke.
Når du har gode grønnsaker er kjøtt eller fisk unødvendig. Prøv denne vegetaroppskriften å få følelsen av å være på Sicilia.
Denne pastaretten er lettlaget og veldig god. Og ikke minst bærekraftig om du velger Csom er ASC-sertifisert.
Lag deg en deilig pizzabit på på noen få minutter hvis du har en brødskive.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Dette er en tradisjonell italiensk pastarett. Her er oppskriften.
Carbonara er en enkel klassisk rett basert på pasta og finnes i utallige versjoner Her er med chorizo, spanskinspirert spekepølse. Bare gled deg.
Her er en oppskrift på en deilig pastarett med valnøttpesto Den kan du lage med eller helt uten kjøtt.
Inspirasjonen til denne oppskriften er fra thaikjøkkenets klassikere pad thai. Vi bruker pasta piffet opp med chilisaus, soyasaus og ingefær.
Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.
Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.