Raskere enn dette klarer du neppe å lage en pizza. En bagett, litt kjøttsaus og litt ost. Sett den i ovnen. Om 15 minutter kan du spise
Raskere enn dette klarer du neppe å lage en pizza. En bagett, litt kjøttsaus og litt ost. Sett den i ovnen. Om 15 minutter kan du spise
En ekte carbonara skal ha bacon, men røkt skinke er litt mindre salt og fungerer like godt.
Spagetti carbonara, en ekte italiensk favoritt, tar deg under 20 minutter å lage. Her har du oppskriften.
Til din nye favorittpasta trenger du bare 20 minutter og det du har i kjøleskapet. Bacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
Så enkelt og så godt kan en pastarett uten kjøtt smake.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn.
Spaghetti er manges favoritt både blant store og små. Setter du til blåskjell og reker får du en rett som kan serveres så vel til hverdags som til festmiddagen.
Spagetti liker både store og små. Setter du til kylling og blåskjell får du et måltid du kan servere til hverdags som til fest. Her er oppskriften.
Lasagne føles ekstra luksuriøs når den lages uten kjøtt, og med gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker.
Mafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne. Du kan lage retten med tagliatelle eller vanlig spagetti.
Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.
Det går fint å bytte ut siken med annen fisk. For eksempel røye, ørret eller laks.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Amatriciana er en klassisk tomatsaus med chili og pancetta eller guanciale (svinekjake) fra Amatrice i fjellene nord for Roma.
Nydelig kremet pasta med laks som vil slå an hos alle i familien.
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.