Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.
Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.
Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Thousand Island er en klassiker blant dressinger som er lett å lage. Den passer til såvel salat, burger og reker.
En lett indiskinspirert julesalat som kan tilpasses etter smak og det du har i kjøleskapet.
På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
Dressingen skal fremheve smakene i salatens ingredienser, ikke drepe dem. Her har du en dressing med urter som aldri slår feil.
Denne tradisjonsrike sicilianske sausen beviser den tette historiske tilknytningen til Nord-Afrika. Den gir en ekstra spennende smak til så vel kylling, som lam eller fisk fra grillen.
Ingen ting er som hjemmelaget tomatsaus. En saus du kan bruke til blant annet taco og selvfølgelig til pizzaen du lager selv.
Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.