Du kan også bruke isbergsalat i denne oppskriften.
Denne sausen skal du servere til hvit eller rød fisk med dampet spinat, erter, blomkål eller brokkoli.
Gresskarpuré kan brukes i røren til en gresskarkake, i pai, vaffel eller pannekakerøre, som basis til gresskarsuppe, eller som tilbehør til høstmiddagen. Og også i drinker.
Denne britiske klassikeren er en fin måte å bruke opp hjemmelaget rispgele, og passer til både kalde eller varme kjøttretter.
Sopp og fløte blir til en deilig saus hvis du følger denne oppskriften. Sausen smaker til all slags kjøtt, fra viltkjøtt til kylling.
Her er oppskriften på hvordan du lager pepperrothollandaise. Smaker fortreffelig til mange retter.
Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.
Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam.
Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.
Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.
En slik salsa hører hjemme på ethvert meksikansk måltid.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Kirsebær er deilig og du kan lage mye godt med de. Du kan også lage en deilig chutney.