Alle liker stekte potetbåter. Her har du en enkel oppskrift som gir deg perfekt resultat på 30 minutter.
Alle liker stekte potetbåter. Her har du en enkel oppskrift som gir deg perfekt resultat på 30 minutter.
Denne soppsausne smaer veldig godt til alt fra fisk til kylling, lam og storfe.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Hjemmelaget bearnaisesaus er noe alle kan klare. Følg denne enkle oppskriften.
Røsti passer til både kjøtt og fisk. Men du kan også servere den som egen smårett.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
Asparges trenger svært lite varmebehandling, men tåler likevel å bakes i ovnen. Selv som i dette tilfellet med pancetta (eller svært tynne skiver av bacon), uten å miste spensten og samtidig med at pancettaen blir sprø.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Stek nypoteter i ovnen med smør, hvitløk og friske urter. De passer deilig til de fleste retter med kjøtt og fisk.
Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.